elnlenfrderu

Κρυολιπόλυση

Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης καταστρέφει ένα ποσοστό λιποκυττάρων ανώδυνα και μη επεμβατικά στο ιατρείο.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

  • Μηροί εξωτερικά (ψωμάκια) και εσωτερικά
  • Κοιλιά
  • Πλάγια κοιλιακή χώρα ("love handles")
  • Μέση
  • Πλάτη
  • Εσωτερικό από τα γόνατα
  • Βραχίονες (Μπράτσα)
  • Περιοχή των μηρών κάτωθεν των γλουτών

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Μετά από μια συμβουλευτική συνεδρία όπου βλέπουμε αν πληρούνται τα κριτήρια για τη συγκεκριμένη θεραπεία, σας εξηγούμε
αναλυτικά τη διαδικασία και σχεδιάζουμε το πλάνο θεραπείας. Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θέλετε να μειώσετε το τοπικό λίπος.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο που προτείνουμε συνήθως, περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες, τις οποίες πραγματοποιούμε με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία, με μόνιμη μείωση λίπους από 20% (ανάλογα με το αρχικό πρόβλημα), που στην περίπτωση της περιφέρειας αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε μείωση 2,5-5 πόντων.

Αν ακολουθήσετε ισορροπημένη διατροφή πίνετε αρκετό νερό και έχετε ένα πρόγραμμα ήπιας άσκησης τα αποτελέσματα θα εδραιωθούν και το νέο σας σώμα θα είναι σταθερά βελτιωμένο.

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια νέα επαναστατική μέθοδο που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο τοπικό λίπος ανώδυνα στο χώρο του ιατρείου χωρίς αναισθησία, νυστέρι ή ενέσεις.

Που Βασίζεται

Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στην αρχή της ψύξης: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ή οποιοσδήποτε άλλος ιστός.πλαστική χειρουργική

Πως γίνεται η εφαρμογή

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια ειδική κεφαλή τοποθετείται στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και χρησιμοποιώντας  τεχνολογία vacuum(αρνητικής πίεσης) ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, έτσι ώστε να υποβάλλει τις προβληματικές περιοχές σε συνθήκες ψύξης στους -5 με -7 βαθμούς Κελσίου για χρονική διάρκεια περίπου 45 λεπτών, για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και να τα οδηγήσει σε νέκρωση. Κατόπιν, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό, το οποίο από αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος (με τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης). Για να διευκολυνθεί η  αποβολή των λιποκυττάρων που έχουν καταστραφεί μέσω της λεμφικής οδού συστήνουμε να πίνετε άφθονο νερό και να κάνετε αεροβική γυμναστική (ακόμα και μετά την συνεδρία!). Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, θα δείτε σημαντική μείωση του λίπους μετά από 1 μήνα και το ολικό αποτέλεσμα σε 2-3 μήνες.

 

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση σλιμμινγ

 

 

Δημήτρης Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε μας

Δημήτρης Τριανταφύλλου facebook instagram youtube 

 

iatrikos sillogos

eurpas

 espras

 

 

iatrikos syllogos thesplastikisipras

 

 

 

 espa


Επικοινωνία μαζί μας


Διεύθυνση Ιατρείου: Ισαύρων 14 (Τσιμισκή με Δ. Γούναρη)
Εξυπηρετηση Πελατών: 2310 225286
Κινητό: 6944 68 8989

Διεύθυνση Ιατρείου: Βασ. Όλγας & Αιγαίου 34
Εξυπηρετηση Πελατών: 2310 404070
Κινητό: 6944 68 8989

Ιατρείο ΡΟΔΟΥ:Ι.Ρωμαίου 6 Παραδείσι - Ρόδος
Εξυπηρετηση Πελατών:Κινητό:6947 311224
 
Εγγραφή στο Newsletter