elnlenfrderu

Υαλουρονικό Οξύ

ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τι προκαλεί η γήρανση του δέρματος

Πολλοί άνθρωποι όσο νεότεροι δείχνουν τόσο καλύτερα νοιώθουν. Η γήρανση όμως είναι μια μη αναστρέψιμη διαδικασία και καθώς γερνάμε αλλάζει και η εμφάνιση του δέρματος.
Η ηλικία, οι ορμόνες, η έκθεση στον ήλιο καθώς και το κάπνισμα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην γήρανση, προκαλώντας γραμμές και ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται πιο εύθραυστη και λιγότερο ελαστικό. Καθώς τα χρόνια περνούν η περιεκτικότητα του δέρματος μας σε υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη συγκράτηση του νερού, μειώνεται. Οι σμηγματογόνοι αδένες που παράγουν σμήγμα (λίπος) γίνονται λιγότερο παραγωγικοί και το δέρμα μας πιο ξηρό. Το δέρμα χάνει λίπος με αποτέλεσμα η όψη του να δείχνει ισχνή χωρίς λάμψη και χωρίς νεανική απόχρωση.

Καθώς όλες αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν παράλληλα η βαρύτητα συνεχίζει το έργο της τραβώντας το δέρμα προς τα κάτω και δημιουργώντας πτυχώσεις.ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Οι μη επεμβατικές αισθητικές αγωγές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς λόγω του ότι είναι πιο γρήγορες, ελάχιστα οδυνηρές και έχουν πολύ μικρότερο βαθμό δυσκολίας και αριθμό επιπλοκών απο τις πλαστικές επεμβάσεις.
Μια απλή και γρήγορη λύση για το πρόβλημα των έντονων ρυτίδων και πτυχώσεων στο πράσινο αποτελούν τα ενέσιμα εμφυτεύματα με βάση το υαλουρονικό οξύ. Μια ουσία η οποία ούτως ή άλλως υπάρχει στο σώμα μας. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο γεμίζει τις ρυτίδες αλλά ταυτόχρονα αντικαθιστά κάτι που το δέρμα μας έχει χάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ

Το δέρμα είναι κύριο όργανο ομορφιάς, αγγίγματος, ευχαρίστησης και αισθαντικότητας.
Το δέρμα αποτελείται από τρεις στιβάδες με κάθε μία από αυτές να διαδραματίζει καθοριστικά ρόλο στην υγεία του

1η βαθύτερη στοιβάδα είναι ο υποδόριος ιστός και αποτελείται από λιπαρό ιστό ο οποίος λειτουργεί ως υπόστρωμα και υποστηρίζει τις άλλες δύο στοιβάδες που βρίσκονται απο πάνω του.

2η μεσαία στοιβάδα είναι η δερμίδα ή κυρίως δέρμα. Περιέχει κολλαγόνο και ελαστίνη που δίνουν σχήμα και ελαστικότητα και ανανεώνονται συνεχώς σε ένα νεανικό και υγιές δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα τείνει να δημιουργεί πτυχώσεις και ρυτίδες σαν αποτέλεσμα των μειωμένων επιπέδων ελαστίνης στο δέρμα. Σε αυτή τη στοιβάδα βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία, οι θύλακες των τριχών, οι ιδρωτοποιοί αδένες και οι αδένες παραγωγής λίπους (σμήγματος). Με την πάροδο του χρόνου οι αδένες παραγωγής λίπους γίνονται λιγότερο ενεργοί και το δέρμα μας αποκτά την τάση για δημιουργία λεπτών γραμμών.

3η επιφανειακή στοιβάδα γνωστότερη ως επιδερμίδα είναι το σημείο όπου λαμβάνει χώρα η ανανέωση των κυττάρων. Στα νεανικά δέρματα η ανανέωση – αντικατάσταση των κυττάρων γίνεται κάθε 15 – 30 ημέρες καθώς όπως γερνάμε η διαδικασία αυτή διαρκεί τον διπλάσιο χρόνο.Πώς οι μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν

Η γήρανση του προσώπου εκδηλώνεται με δύο μορφές :

 • τις δυναμικές ρυτίδες που οφείλονται στη μυική δραστηριότητα
 • τις στατικές ρυτίδες που οφείλονται στην απώλεια όγκου

Επεμβαίνοντας σε αυτές τις δύο μορφές γήρανσης του προσώπου μπορούμε να επιτύχουμε ένα απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.
Το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ αναπληρώνει το χαμένο όγκο και βοηθά στην αντιμετώπιση των στατικών ρυτίδων συμπληρώνοντας το φυσικό Υαλουρονικό Οξύ που έχει παραμείνει στο δέρμα.

Τι συμβαίνει στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου ?

25 ετών αρχίζουν και γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια γήρανσης γιατί το δέρμα αρχίζει να αντικαθιστά τα κύτταρα με πιο αργούς ρυθμούς
30 ετών περισσότερες λεπτές γραμμές εμφανίζονται καθώς οι ίνες κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται και το εύθραυστο δέρμα κάτω από τα μάτια αρχίζει να λεπταίνει
40 ετών βαθύτερες ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω απο το στόμα και τα μάτια. Πτυχώσεις εμφανίζονται στο μέτωπο και οι κύκλοι γύρω απο τα μάτια εξελίσσονται σε σακούλες. Το δέρμα γίνεται αισθητά πιο ξηρό.
45 ετών το δέρμα γίνεται όλο και πιο λεπτό λόγω των ορμονικών αλλαγών. Επίσης γίνεται πιο ευαίσθητο σε ερθισμούς και αλλεργιογόνους παράγοντες του περιβάλλοντος. Σταδιακά χάνει μεγάλο μέρος της ελαστικότητας και αυθεντικότητας του.
50 ετών σημάδια γήρανσης, πανάδες εμφανίζονται στο 90% του πληθυσμού

ΣΧΕΔΙΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΕΞΙΑ

Ο ιατρός σας θα επιλέξει το προϊόν Υαλουρονικού οξέος που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

ΣΧΕΔΙΟ 2

1 Τι ακριβώς είναι το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε φυσική μορφή μέσα στο σώμα μας ,

 • Βοηθάει στην ενυδάτωση και δίνει όγκο στο δέρμα
 • Το ένα τρίτο του υαλουρονικού οξέος που υπάρχει στο σώμα μας αντικαθιστάται κάθε μέρα
 • Η ποσότητα υαλουρονικού οξέος που παράγει το σώμα μας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορες ιατρικές πράξεις πχ στην οφθαλμοχειρουργική καθώς και στην παρασκευή ιστών. Είναι συνήθως μη ζωικής προέλευσης και έχει φιλτραριστεί κλινικά για να παρέχει φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικά αποτελέσματα. Εχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας και είναι απορροφήσιμο οπότε το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο οποιασδήποτε μόνιμης αλλαγής.

2 Πόσο διαρκεί η αγωγή;

Η κάθε συνεδρία διαρκεί το πολύ 15 με 20 λεπτά, θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε και το χρόνο που απαιτείται για τη συμβουλευτική διαδικασία με τον ιατρό σας πριν την αγωγή.

3 Θα παρατηρήσω τη διαφορά άμεσα

Ναι, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άμεσο. Θα δείτε αποτελέσματα στο τέλος της συνεδρίας και κανείς άλλος δε θα ξέρει

4 Θα χρειαστεί να πάρω άδεια από την εργασία μου;

Φυσικά και Όχι ! Μπορείτε να προγραμματίσετε τη συνεδρία κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας γεύματος και αμέσως μετά να επιστρέψετε στην εργασία σας.

5 Υπάρχουν πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες

Μετά την έγχυση ίσως εμφανιστεί ελαφριά ερυθρότητα πρήξιμο ή εκχύμωση στην περιοχή έγχυσης. Ο ιατρός σας μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με αυτό. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι παρενέργειες, δεν διαρκούν και μπορούν εύκολα να καλυφθούν με ένα συνηθισμένο make-up. Στην σπάνια περίπτωση που τα παραπάνω συμπτώματα επιμένουν περισσότερο απο μια εβδομάδα ή παρατηρήσετε άλλα συμπτώματα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον ιατρό σας. Όλες οι αγωγές που περιλαμβάνουν έγχυση εμπεριέχουν ρίσκο κάποιας μόλυνσης.

6 Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως :

 • Ηλικία
 • Το σημείο έγχυσης
 • Ποσότητα που εγχύεται
 • Ποιότητα του δέρματος
 • Life style
 • Υγείαπλαστική χειρουργική

7 Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζω πριν την αγωγή ;

Σας συμβουλεύουμε να μη χρησιμοποιείσετε ασπιρίνη ή άλλα μη-στεροειδή φάρμακα (με αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση δύο περίπου ημέρες πριν την έγχυση του Υαλουρονικού Οξέος. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες εκχύμωσης στο σημείο έγχυσης.

8 Πότε θα χρειαστώ επανάληψη της συνεδρίας

Στις περισσότερες περιπτώσεις επανάληψη χρειάζεται 6 με 12 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία. Πολλοί ασθενείς επιθυμούν συμπληρωματικές συνεδρίες αλλά και επαναληπτικές εγχύσεις για τη διατήρηση της εμφάνισης τους.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΝΕΣΙΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ 2ΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΑΠΟ BACILLUS SUBTILLIS KAI ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ PEG POLYMER,ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Neauvia Organic είναι η πρώτη σειρά ενέσιμων εμφυτευμάτων στον κόσμο που πλησιάζει τόσο πολύ την φύση. Αναπτύχθηκε με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών μέσων, διασφαλίζοντας πρωτοφανή καθαρότητα και αποτελεσματικότητα στα σκευάσματα. Χάρη στις αγνές πρώτες ύλες και τις νέες τεχνικές παραγωγής, τα ενέσιμα εμφυτεύματα της Neauvia ξεχωρίζουν ως η νέα γενιά ενέσιμων προϊόντων.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΑΠΟ BACILLUS SUBTILIS

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος οφείλουν τη δημοτικότητά τους στα καλά αποτελέσματα, τη χαμηλή παρεμβατικότητα και την ασφαλή εφαρμογή. Ωστόσο, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου το σώμα του ασθενούς αντιδρά αντίθετα από τις προσδοκίες.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Προς το παρόν, η πιο δημοφιλής πηγή υαλουρονικού οξέος είναι τα εργαστηριακά στελέχη του στρεπτόκοκκου. Πράγματι, για να εξαχθεί το πολύτιμο οξύ από αυτά τα στελέχη απαιτείται η διάσπαση της μεμβράνης των βακτηρίων και η εφαρμογή χημικών διαλυτών. Οι προσμείξεις που βρίσκονται στο τελικό προϊόν είναι ακριβώς αυτά τα κατάλοιπα των βακτηρίων και των διαλυτών. Παρά τις διάφορες διαδικασίες καθαρισμού, η σύγχρονη τεχνολογία δεν είναι σε θέση να εξαλείψει πλήρως αυτές τις ακαθαρσίες.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ PEG POLYMER

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα Neauvia Organic αποφάσισαν να εφαρμόσουν μια νέα ουσία διασταύρωσης, ένα πολυμερές PEG (όχι κάποιο κοινό μονομερές όπως DVS ή BDDE που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα στην αγορά). Το PEG είναι ευρέως γνωστό πολυμερές στην φαρμακευτική αγορά, αλλά για πρώτη φορά χρησιμοποιείται στην παρασκευή ενέσιμων εμφυτευμάτων από την Neauvia. Διαθέτοντας πραγματική τεχνολογία IPN (Αλληλοδιαπλεκόμενο Πολυμερικό Δίκτυο) συνδυάζει 2 διαφορετικά πολυμερή, το υαλουρονικό οξύ και το PEG. Με αυτή τη διαδικασία τα εμφυτεύματα εξασφαλίζουν ασφάλεια, ανθεκτικότητα και διάρκεια.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα Neauvia Organic μπορούν να δημιουργούν τον επιθυμητό όγκο χωρίς να ασκούν πίεση στους ιστούς και διασφαλίζουν το να μην υπάρχει μετακίνηση του εμφυτεύματος μέσα σε αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο παρέχουν πάντα φυσικά αποτελέσματα.

 1. Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Υαλουρονικό ΟξύΥαλουρονικό Οξύ

 Υαλουρονικό Οξύ   Υαλουρονικό Οξύ

 before5   after5

 after6   before6

 after7   before7

 

 

Δημήτρης Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε μας

Δημήτρης Τριανταφύλλου facebook instagram youtube 

 

iatrikos sillogos

eurpas

 espras

 

 

iatrikos syllogos thesplastikisipras

 

 

 

 espa


Επικοινωνία μαζί μας


Διεύθυνση Ιατρείου: Ισαύρων 14 (Τσιμισκή με Δ. Γούναρη)
Εξυπηρετηση Πελατών: 2310 225286
Κινητό: 6944 68 8989

Διεύθυνση Ιατρείου: Βασ. Όλγας & Αιγαίου 34
Εξυπηρετηση Πελατών: 2310 404070
Κινητό: 6944 68 8989

Ιατρείο ΡΟΔΟΥ:Ι.Ρωμαίου 6 Παραδείσι - Ρόδος
Εξυπηρετηση Πελατών:Κινητό:6947 311224
 
Εγγραφή στο Newsletter